Χώροι Χρήσης του Πέλλετ

Pelet
13/12/2021

Το πέλλετ μπορεί να ταξινομηθεί ως πέλλετ ξύλου και πέλλετ γεωργικών απορριμμάτων. Ένα ευρύ πλαίσιο μπορεί να θεωρηθεί ως η περιοχή χρήσης του προϊόντος πέλλετ, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως ιδιαίτερα στις ευρωπαϊκές χώρες. Τα καύσιμα πέλλετ (βιομάζα) μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σπίτια, χώρους εργασίας, εργοστάσια, ξενοδοχεία, ξενώνες, διαμερίσματα, ιδιωτικούς και ανεξάρτητους οικισμούς, βίλες, δηλαδή σε όλους τους χώρους που απαιτούν θερμότητα.

Το πέλλετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα σε όλους τους ακόλουθους τομείς χρήσης:

Σε Σπίτια; Δύναται να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα συστήματα θέρμανσης όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν στερεά καύσιμα, σε συστήματα θέρμανσης με φυσικό αέριο και ηλεκτρισμό, με την αλλαγή της δομής της κυψέλης καύσης.

Σε ξενοδοχεία; Δύναται να χρησιμοποιηθεί για να ενσωματωθεί σε όλους τους λέβητες υγραερίου και υγρών καυσίμων. Επιπλέον, παρέχει ένα πολύ σοβαρό πλεονέκτημα κόστους όσον αφορά την ενσωμάτωση με συστήματα ηλιακής ενέργειας.

Σε φούρνους; Το πέλλετ, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε λέβητες καυσίμου που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή ψωμιού, είναι πλεονεκτικό όσον αφορά το ότι είναι καθαρό και επιτυγχάνει όλες τις επιθυμητές θερμοκρασίες χάρη στην αυτόματη τροφοδοσία και τους θερμοστάτες.

Σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις ξήρανσης;  Οι καυστήρες και οι λέβητες πέλλετ μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε νερό, ατμό και όλους τους θερμαντήρες αέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαφή και σε κάθε είδους στέγνωμα φούρνου.

Σε σχολεία και δημόσιοι χώροι; Το πέλλετ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση σε όλα τα σημεία που μπορούμε να θεωρήσουμε σχολείο και δημόσιοι χώροι. Το πλεονέκτημα κόστους του συστήματος πέλλετ, το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στο υπάρχον σύστημα θέρμανσης με την αντικατάσταση του λέβητα, είναι αρκετά υψηλό.

Σε Θερμοκήπια; Οι μέθοδοι θέρμανσης που χρησιμοποιούνται σε συστήματα θερμοκηπίου, που έχουν γίνει αρκετά διαδεδομένες τα τελευταία χρόνια, είναι δαπανηρές. Το γεγονός ότι το πέλλετ, το οποίο παρέχει πολύ υψηλή ενέργεια σε σύγκριση με τα υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης, μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε η θερμοκρασία του περιβάλλοντος να διατηρείται στο ίδιο επίπεδο λόγω του συστήματος εργασίας το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ως παράγοντας που διευκολύνει τη χρήση του σε αυτές τις περιοχές.

Σε αθλητικές Εγκαταστάσεις; Τα πέλλετ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή κλιματιζόμενου ζεστού αέρα που απαιτείται το χειμώνα ή κατά των κινδύνων παγετού. Ο ζεστός αέρας παρέχεται με καυστήρες πέλλετ που συνδέονται σε γεννήτριες θερμού αέρα και διοχετεύονται στο περιβάλλον. Τα μη τυποποιημένα ξύλα και τα βιολογικά πέλλετ καίγονται επίσης, επιτρέποντας τη θέρμανση του περιβάλλοντος με ελάχιστο κόστος.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τις ανάγκες και τις ερωτήσεις σας σχετικά με τα pellets.
Επικοινωνία
Yenile